Intercoms

Intercom

Vi är din kontakt för brandskydd och säkerhetssystem. Vi erbjuder alla tjänster från en enda källa till både privatkunder och kommersiella och industriella kunder. Från planering och driftsättning av nya system till underhåll och service av befintliga system ger vi våra kunder kompetent och diskret support.

Dörrklocka med kamera

Smart dörrklocka med kamera. Oavsett var du befinner dig, om du är hemma, på jobbet eller på en solsemester, så kan du se vem som står utanför din ytterdörr. När någon ringer på eller närmar sig dörrklockan får du en pushnotis i din smartphone och du kan direkt se i din smartphone vem det är som står utanför dörren. Du kan även inleda ett videosamtal med besökaren, kanske vill du säga till dina gäster att dörren är upplåst och att de kan gå in, eller till budfirman att du inte är hemma men att dom kan lämna paketet vid dörren eller hos grannen, eller skrämma bort objudna gäster – var du än befinner dig i världen.

Passagesystem

Ett passersystem är ett modernt låssystem som styrs elektroniskt. Istället för vanliga nycklar används nyckelbrickor/taggar. I kontor, flerfamiljshus, industri eller annan fastighet med behov av tillträdeskontroll hindrar obehöriga från att ta sig in, eftersom dörrar hålls låsta. Borttappade nyckelbrickor kan enkelt spärras och då återfår passersystemet hela sin säkerhet. När en dörr ska låsas upp är det lättare att bara hålla upp en nyckelbricka, än att föra in en nyckel i ett mekaniskt lås. Speciellt då man har händerna fulla med annat. Ett passersystem är också enkelt att tillgänglighetsanpassa för rörelsehindrade.

Få kostnadsfri offert

Ring akut