Om oss

Elektriker att lita på

Jag heter Nico och är mycket glad över att få presentera Elergon Elteknik AB, din personliga partner för alla dina elbehov i och runt Kalmar. I hjärtat av min mission finns tre kärnvärden: säkerhet, kvalitet och pålitlighet. Idag är jag här för att visa upp min expertis inom olika områden, från små elinstallationer till toppmoderna smarta hem-lösningar och mer.

1. Säkerhet i första hand
Säkerhet är min högsta prioritet. Jag är dedikerad till att skydda mina kunder och samhället. Genom att följa de högsta säkerhetsstandarderna ser jag till att alla installationer uppfyller eller överträffar branschens säkerhetskrav. Din sinnesfrid är mitt främsta bekymmer.

2. Kvalitativt arbete
Kvalitet är hörnstenen i mitt företag. Jag är mycket stolt över att leverera högkvalitativt arbete på varje projekt. Som en noggrann och detaljorienterad elektriker garanterar jag att varje kabel är korrekt placerad, varje anslutning är säker och att varje system fungerar felfritt.

3. Pålitlighet du kan lita på
När du väljer mina tjänster väljer du pålitlighet. Jag förstår den avgörande roll som elsystem spelar i det dagliga livet, både för företag och hem. Därför är jag orubblig i min åtagande att erbjuda tidiga och pålitliga tjänster. Jag kommer när jag säger att jag kommer, och jag slutför projekt i tid och inom budget.

 

Sammanfattningsvis är mitt lokala elföretag din enskilda lösning för alla dina elbehov. Med mitt orubbliga åtagande för säkerhet, dedikation till kvalitativt arbete och ett rykte för pålitlighet är jag här för att tillgodose dina behov inom varje aspekt av elföretag. Oavsett om det är ett litet projekt eller en omfattande installation, så har jag dig täckt. Tack för att du överväger mig som din pålitliga elpartner. Tveka inte att kontakta mig idag för förfrågningar eller för att schemalägga en konsultation.

Min bakgrund:

Namn: Nico Almbanis

Ålder: 31 år

Födelse och uppväxt: Jag växte upp i Grekland, där jag har mina rötter och en stark koppling till kulturen.

Studier i Tyskland: Jag har studerat i Tyskland och har en masterexamen i elektroteknik. Denna utbildning har skärpt mina tekniska färdigheter och gett mig en bred grund inom elektroteknik.

Yrkeserfarenhet: Med stolta 10 års erfarenhet inom elbranschen har jag en djup förståelse och expertkunskap för att hantera olika elektriska utmaningar.

Flytt till Sverige: Sedan 2022 bor jag i Kalmar, Sverige. Min flytt hit har gett mig en fantastisk möjlighet att utöva min passion för elektroteknik i denna vackra region. Jag talar flytande engelska, tyska och grekiska. Min svenska är inte perfekt än, men jag jobbar på det!

Länder

Inspektion

Projekt

Ring akut